Urnik

Ponedeljek21.3023.00
Torek00.0000.00
Sreda21.3023.00
Četrtek21.0022.30
Petek21.3023.00
Nedelja21.0022.30

C A R H A
Canadian recreative hockey association...
Hokejska zveza Slovenije
Portal hokejske zveze Slovenije...
A to Z Ice Hockey
The A to Z is an index, with entries filed alphabetically in the sub-letter pages Aa through Zu....
Swedish Oldtimers
Oldtimerhockey is the love of an old man to the greatest sport in the World...

NoviceNočna hokejska liga

foto:nhl

Poročilo z včerajšnje tekme

Ponedeljek prinaša derbi derbijev, saj se srečata ekipi Citroen Trobec in Koseze, ki se v vseh različicah nočne hokejske lige srečujeta že 33 let. Obe ekipi sta pobudnici te oblike tekmovanja rekreativcev in veteranov, a v obeh ekipah najdemo tudi igralce, ki se še rodili niso, ko so njihovi starši že igrali v tej ligi. In kot vedno, bo zmagal tisti, ki bo dosegel več zadetkov.

A je ekipa Citroen Trobec moja predvidevanja začela hitro izvajati saj je Martin Pirnat prvič zadel že v 34 sekundi srečanja. Točno štiri minute kasneje je Žiga Petač povišal prednost, čez dve minuti pa je bil uspešen še Aleš Fajdiga in vse je kazalo, da je ladja močno oslabljene starejše ekipe Koseze, kjer je bilo dosti več očetov, kot v ekipi Citroen Trobec, kjer so se pojavili bolj sinovi, potopljena. Potem pa je sledil festival zadetkov Anžeta Gogale, ki je v manj kot štirih minutah dosegel »hat-trick«, kar je bilo že pol ducata prednosti, ko je ekipi Koseze končno uspelo sestaviti eno akcijo, ki jo je z zadetkom končal Anže Vidmar. A kaj, ko je Anže Gogala zadel še četrtič za 7:1 po prvi tretjini.

Tudi v drugi tretjini je ekipa Citroen Trobec zadevala serijsko, najprej v drugi minuti Luka Mubi dvakrat, potem Anže Verstovšek dvakrat, pa še za ducat žiga Petač, nato pa še na drugi strani, Andrej Vidmar in Marjan Gorenc po enkrat, za ekipo Citroen Trobec se je vpisal med strelce tudi Igor Mubi, pet sekund pred koncem druge tretjine pa je zadel za ekipo Koseze še Matej Hrovat za 13:4 za ekipo Citroen Trobec.

Ko sem že mlslil, da so igralci ekipe Citroen Trobec zadovoljni z doseženim, so me takoj negirali saje je v 40 sekundi zadnje tretjine Luka Mubi tudi dosegel »hat-trick« , kar je spodbudilo Žigo Petača, da je tudi on zadel za »hat-trick«, po break priložnosti je prvi zadetek v sezoni dosegel tudi Uroš Trobec, kar je pomenilo, da je vsega konec, a ne za strelce ekipe Citroen Trobec, Anže Gogala je uspel še premagati danes manj razpoloženega Sebastjana Bučarja, potem se je še drugič vpisal med strelce Aleš Fajdiga in goleado je za ekipo Citroen Trobec zaključil Anže Gogala s svojim »double hat-trick« zadetkom za končnih 19:4 za ekipo Citroen Trobec.

Pri ekipi Koseze je statistično najboljši Ildar Rahmatulin (0+3) pri ekipi Citroen Trobec pa je zvezda večera Anže Gogala (6+3)

OBVESTILA

Hokejski trening za vsakogar, pod vodstvom izkušenih trenerjev v Lumpi parku vsak ponedeljek.

Vabimo vas, da pokličete na objavljene telefonske številke in se s trenerji dogovorite

Vse, ki redno spremljate nočno hokejsko ligo še enkrat obveščamo, da je urnik na spletni strani zgolj informativne narave in da so kapetani na dan tekme obveščeni, kdaj je začetek tekme.

V primeru, da je urnik izven začetka med 20:00 in 21:30 je OBVEZNO potrebno kontaktirati kapetana ekipe, kdaj se tekma prične.

Če je pred tekmo nočne hokejske lige tekma kakršne koli ekipe v hokejskih ligah, je pričetek ogrevanja za tekmo nhl takoj, ko po končani predhodni tekmi očistijo in uredijo ledeno ploskev. V primeru, če začnemo pred napovedanim začetkom, imajo "zamudniki pravico" stopiti in igrati do napovedanega začetka tekme po urniku